november 2020

Zo. 8 nov. - 15 u. podium : Jim Cain & DIXIE ROSE   AFGELAST  

Belgische band Dixie Rose rond het songwriting duo Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Liedjes over leven en liefde, over zelfonderzoek en inspirerende ontmoetingen, over vreugde en worstelingen ... dingen waar iedereen zich mee kan identificeren.

Muziek die invloeden van country, pop, Americana, blues… combineert. Oprechte teksten begeleid door prachtige arrangementen en vocale harmonieën die je meenemen in de verhalen die ze vertellen.

Met medewerking Gemeentebestuur Kalmthout.

Voorprogramma met Jim Cain, een singer-songwriter uit het Gentse. Eindeloos gefascineerd door zijn helden Dylan, Springsteen, Van Morrison, Neil Young en Jackson Browne greep hij in 2011 voor het eerst naar een gitaar.

Zo. 15 nov. - 15 u. podium:
THE BONNIE BLUES   UITGESTELD

Akoestisch trio met Nele Paelinck, Juno Kerstens en Laura Vanden Heede. Ze zingen en begeleiden zichzelf op gitaar, contrabas en viool. Bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren “20 tot 50” – van slowfox tot twist, van bolero tot barbershop ragtimes.  dat klinkt zoals het interbellum, de Andrew Sisters of de Mills Brothers, pakkend maar vol kwinkslagen. 

Met medewerking Gemeentebestuur Kalmthout.

 Uitgesteld tot 11 april 

Do. 19 nov. - 20 u. Film met Curieus:
J' ACCUSE       AFGELAST

Frans drama (2019). Regie Roman Polanski. Met Jean Dujardin, Louis Garrel, Emmanuelle Seigner

Gedurende twaalf jaar heeft de Dreyfusaffaire Frankrijk verscheurd en een grote schokgolf veroorzaakt in de hele wereld. Juridische fouten, gerechtelijke dwalingen en antisemitisme waren verweven in dit immense schandaal, waarschijnlijk het grootste politiek schandaal van het einde van de 19deeeuw. "J'Accuse" vertelt dit relaas vanuit het standpunt van Kolonel Picquart. Wanneer hij aan het hoofd komt van het bureau voor contraspionage, ontdekt hij dat de bewijzen tegen Kapitein Alfred Dreyfus vervalst zijn. Vanaf dan, en met gevaar voor zijn eigen carrière en leven, zet hij alles op alles om de ware schuldigen te ontmaskeren en Alfred Dreyfus in eer te herstellen.

Inkom: € 6, inclusief drankje

Rserveren wenselijk

Zo. 22 nov. - 15 u. podium:
GOUACHE     AFGELAST 

Jazz met Kalmthouts talent:

Eva Aerts (zang) en Liesbet Baeteman (toetsen).

Met medewerking Gemeentebestuur Kalmthout.

  • Facebook Social Icon

O*KA  Kapellensteenweg 234  2920 Kalmthout         okacentrum@telenet.be   (+32)  03 298 55 77

© 2015 by O*KA. Proudly created with Wix.com