Zo. 2 mei 15 u. Concert  AFGELAST
EASTON ROCK BLUES 'N ROLL          

Hommage aan de overleden Marc Kenis (drums en zang), de ziel van de band.

Alle stijlen uit de jaren 60, 70 en 80 komen voorbij.

Frans van Geel (leadzang en gitaar), Iwan Rommer (sologitaar), Lieven Martens (basgitaar) en nieuwe drummer brengen bekende en minder bekende covers. Van Beatles via Stones en Stevie Ray Vaughan tot ZZ Top, met lekkere rock ’n roll.

Met gastoptreden van Marco R. Wagner!

​In samenwerking met gemeentebestuur Kalmthout.

Gratis toegang. Reserveren nodig.

Easton in OKA.jpg
Zo.  9 mei 15 u. Concert 
DARLING WEST / AFGELAST 

Kosmische folk, Americana door een gerenommeerd duo uit Oslo.

Tor Egil Kreken (zang, gitaar, fender Bass, banjo, mondharmonica, mandoline) en Mari Sandvær Kreken (zang) staan voor akoestische schoonheid, prachtige harmonieën en melodieën die doen denken aan  zonnige landschappen van de Noorse westkust.

Met hun nieuwe album «We’ll Never Know Unless We Try» geven ze een Noordse draai aan de Amerikaanse songwriting-tradities. Met regelmatig een eerbetoon aan Fleetwood Mac, Jackson Browne en The Byrds…

In samenwerking met gemeentebestuur Kalmthout.

Gratis toegang. Reserveren nodig.

Zo. 16 mei  15 u. Benefietconcert
 -  AFGELAST -
Z. 23 mei, STRAATFEESTENCAFE  Afgelast

Al meer dan 30 jaar is kalmthout de “place to be” tijdens het pinksterweekend. Op die zondag wordt de Kapellensteenweg verkeersvrij gehouden van de Ganzendries tot de Vogelzangstraat.

De plaatselijks winkels houden er hun jaarlijkse opendeur/braderie. De overige ruimte wordt ingenomen door Kalmthoutse verenigingen en handelszaken van buiten het traject en de feestmarkt. Verder zijn er diverse gezellige terrasjes en leuke animatie.

In O*KA van 9 tot 12 u. ontbijttafel. Vanaf 12 u. muzikaal entertainment.

Zo. 30 mei  15 u. Concert
GOUACHE

Jazz uit eigen streek.

Liesbeth Baeteman (piano) en Eva Aerts (zang) vormen het veelzijdig duo Gouache. Geschoold in klasiiek werk schakelen ze met schwung over naar meeslepende jazz. Eva en Liesbeth spelen ook  geregeld in de band Fakelaki.

In samenwerking met gemeentebestuur Kalmthout.

Gratis toegang. Reserveren nodig.