Welkom in O*KA!

Optredens, feel good vibe, samen zijn... 

        In O*KA vinden we elkaar bij gevarieerde events,

                 met steun van gemeente en i.s.m. met Club Kalmthout

Kijk ook eens bij onze vrienden!

BAS BIRKER - IN BLIJDE VERACHTING

Vr. 25 nov. - 20 u.  ADRIAAN DE ROOVER INVITES –

                           Het is geen rechte lijn...

Adriaan de Roover, geboren en getogen in Kalmthout, is een muzikant met een laptop als voornaamste instrument. Van trompet spelen tot dj’en en tot eigen muziek leren maken: Adriaan zette in Kalmthout, in de muziekschool of in het jeugdhuis, telkens zijn eerste stappen. Na zijn opleiding muziekproductie begon hij onder eigen naam en als Oaktree muziek uit te brengen. Hij schrijft ook muziek voor installaties, dans en documentaire.

“Adriaan de Roover manipuleert zijn sampler en laptop zoals een impressionist verf en penseel hanteert: veel effect met weinig middelen”, klonk het in De Morgen.

Het is geen rechte lijn’ omvat Adriaans vele creatieve omzwervingen. Verwacht een afwisselend programma met muzikale interventies waarin niet alleen de muzikale connectie maar ook de ontmoeting centraal staan in de keuzes. De avond wordt een eerbetoon aan mensen die hem hielpen op zijn muzikale pad, met wie hij samenwerkt of die  hem inspireren. O.A.: VIO, Dienne, Lotte Dodion, Aidomen, Laura De Jongh, Avondlicht, Juul de Roover, DJ Stick, Sam Loos, …

22-11-25 Adriaan De roover invites.jpg

Org. Club Kalmthout i.s.m.  A. De Roover        Ticketprijs €15,00     UiTPAS met kansentarief €3,00          Voor info en tickets klik hier.

BAS BIRKER - IN BLIJDE VERACHTING

Wo. 30 nov. - 13:30 u. en 16 u.     DE SLEUTEL VAN DE SINT (4+)

Meer en meer schoorstenen verdwijnen en dus heeft De Sint steeds creatievere manieren nodig om de pakjes te bezorgen. Maak kennis met Krik Krak, de Sinterlijke Sleuteldrager! Hij heeft een héél grote verantwoordelijkheid. Want wàt als hij de sleutel verliest die toegang biedt tot alle huizen? Zijn verstrooidheid, maakt zijn taak extra moeilijk. Herinnert hij zich op tijd welke sleutel weer voor welke deur is? En raakt de Sint dus op 6 december wel binnen met al zijn pakjes? Met jullie hulp komt het vast weer helemaal goed!

Een spiksplinternieuwe Sintvoorstelling van De Proefkonijnen! Je komt in deze leerrijke en interactieve voorstelling over de tradities rond Sinterklaas heel wat geheimpjes te weten over de goedheilige man!

Sleutel van de sint 2.jpg

Na afloop van de voorstelling kunnen de kinderen op de foto met de Sint en pieten.

Org. Club                  Ticketprijs €5,00               UiTPAS met kansentarief €1,00                Voor info klik hier.

BAS BIRKER - IN BLIJDE VERACHTING

Zo. 04 dec. - 15 u.
R T M -band in free podium.

De RTM-band uit Essen en omgeving treedt voor het eerst op in het OKA.

Zij spelen swingende covers van o.a. CCR, the Rolling Stones, Dire Straits, Elvis Presley, Grand Funk, The Shadows…

Basgitaar Ronny De Moor; gitaar Tony Van Dorst; toetsen, gitaar en zang Marc Van Loon; drums en zang Marc Wauters.

Iedereen welkom. Gratis toegang.

Rode hoed.jpg

Za. 17 dec. - 21u.
MERDAN TAPLAK ORKESTAR en H.A.R.A.L.D.

Samen met zijn orkest verzoent Merdan Taplak melodieën uit alle werelddelen met elektronische dansmuziek in een passionele mix. Muziek waarbij iedereen gaat swingen. De combinatie van Merdan’s DJ-kunsten, zijn humoristische aanpak en een atypische Balkan Beats brassband, zijn de ingrediënten voor een waanzinnige live reputatie in binnen- en buitenland! Stevige beats met traditionele Turkse invloeden worden steeds populairder. Zo kreeg Merdan zelfs een eigen podium op Tomorrowland 2022.

In voorprogramma: H.A.R.A.L.D. Live

Harald Bauweraerts (uit Kalmthout) groeide op in een muzikale familie. Onder de naam H.A.R.A.L.D. tast hij de grenzen van traditionele muziek af en combineert die met elektronica. Met zijn elektroakoestische draailier, computer en elektronica brengt hij een unieke live-set.

Org. Club                  Ticketprijs € 15,00               UiTPAS met kansentarief € 3,00                Voor info klik hier.

22-12-17 Merdan Taplak Orkestar.jpg
Gunter Bauw.jpg
BAS BIRKER - IN BLIJDE VERACHTING

Do. 29 dec. - 14:00u.
PIV HUVLUV: DE ALLEREERSTE  KEER

Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid. Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.

 In ‘De allereerste keer’ beleef je Piv’s groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma’s,… Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer. Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.

Een unieke en grappige voorstelling voor zelfstandige kinderen (8-12 jaar) en hun ouders.

22-12-29 PIV HUVLUV2.jpg

Org. Club           Ticketprijs € 7,00        UiTPAS met kansentarief € 1,40          Voor info klik hier.

Het O*KA-ream wenst sfeervolle advenstdagen.
Image by Anuja Mary Tilj